Royal 1 apartmanház

royal1

A Royal 1 apartmanházunkban minden apartman 2 külön hálószobával, nappali-konyhával, fürdővel és terasszal rendelkezik.

A fő hálóban franciaágy és ruhásszekrény, a másik szobában egy 2 személyes, állandó használatra alkalmas kanapé és ruhásszekrény található. Ágyneműt (antiallergén) és huzatot biztosítunk.  A fürdőben zuhanykabin, mosdószekrény tükörrel és WC kapott helyet. A konyha teljesen felszerelt (nagy hűtő fagyasztóval, mikro, főzőlap (4-es), kotyogós kávéfőző, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, stb.). A nappaliban étkezőasztal, kanapé, TV (magyar csatornákkal) található. A teraszokon kültéri asztal és székek biztosítják Vendégeink kényelmét.
Mindegyik apartman klimatizált, és ingyenes internethasználatot biztosítunk. Az apartmanok természetesen külön bejáratúak, és mindhez tartozik 1 db parkolóhely zárt udvarban. Az udvaron grillezési és bográcsozási lehetőség van sörpaddal, valamint hinta és csúszda.

Az apartmanokat az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 9 óráig kell elhagyni. Az apartmanokhoz törülközőt, konyharuhát nem biztosítunk. Zárt udvarban ingyenes parkoló áll a Vendégeink rendelkezésére.

Kérjen árajánlatot most!